Egyszerűen elkészíthető, finom és többféleképpen is felhasználhatjuk ezért érdemes belőle egyszerre nagyobb mennyiséget csinálni!

🥪 Tehetjük pirítósra, szendvicsbe reggelire.
🥕 Használhatjuk mártogatósként friss zöldségek mellé kisétkezésre.
🥙 Intezivebben fűszerezve, pici vízzel hígítva dressingnek is tökéletes salátákhoz ebédre vagy vacsira.
Ti melyiket próbálnátok ki először?

Fehérbab krém

Elkészítés 10 perc

Hozzávalók

  • 500 gr Fehérbab főzve
  • 2 gerezd Fokhagyma
  • 1/2 leve Citromlé
  • 1/2 db Avokádó
  • Petrezselyem nagy marék aprítva
  • 2 evőkanál Sörélesztő pehely
  • Fűszerek: só, őrölt fekete bors, rozmaring ízlés szerint

Elkészítés

  • A petrezselymet leszámítva mindent beledobunk egy turmixgépbe és krémesre turmixoljuk.
  • A petrezselymet felapritjuk és utólag keverjük bele.