Rólam

Magyarvári Szilvi, dietetikus

Örülök, hogy itt vagy! 🙂

Én Magyarvári Szilvi vagyok, dietetikus, táplálkozástudományi szakember. Ezen kívül egy két éves kisfiú boldog anyukája!

Diplomáimat a Semmelweis Egyetemen szereztem, 2014-ben és 2016-ban.
Azóta már gyökeresen megváltozott a véleményem arról, mi az, amit egészségesnek tartok, köszönhetően az új kutatásoknak.
Kisfiam születése is nagy hatással volt értékrendemre és olyan kérdéseket is feltettem magamnak régi szokásaimmal kapcsolatban, amivel azelőtt sosem foglalkoztam.

Miről szól a “Béke a tányéron”?
Röviden mindenről, ami növényi táplálkozás.

 

Azért indítom el ezt az oldalt:

hogy mutassak egy olyan utat, amivel egészségesebben, tudatosabban, fenntarthatóbb módon élhetünk, táplálkozhatunk, és persze nagyon finomakat ehetünk!
Célom, hogy minél többen megismerkedjenek a növényi táplálkozással és szélesebb körben váljon elfogadottá, ha valaki így él és eszerint neveli gyermekét is.

Szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik ismerkednek a növényi étrenddel, és azoknak, akik már váltottak, de még nem tudják, hogyan lehet igazán egészségessé tenni.

Növényi táplálkozással kapcsolatos cikkeket, recepteket szeretnék megosztani Veled.
Személyes és szakmai véleményem is az, hogy minden szempontból ez az egyik legjobb döntés, amit nap, mint nap meghozhatunk életünkben.